VidiShop Vidi.hu Alba Liga
NK Zavrč Végeredmény 2-1
Videoton FC
Barátságos
Barátságos, 2016-2017
Nyári felkészülés -
2016.06.23., Csütörtök @ 17:00
Zavrč Sports Park

34 fok, napsütés
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
90.Vége a mérkőzésnek, csapatunk 2-1-es vereséget szenvedett.
88.Ante Salumon egyedül vezethette egy gyors kontra végén a labdát a kapunkra, Horváth azonban óriási bravúrral védett.
86.Oliveira helyére Varga Bence állt be.
85.Kovács István lódulhatott volna meg egy nagyszerű labdával, az utolsó pillanatban azonban keresztezni tudott az egyik szlovén védő, így bedobással jövünk.
82.Oliveira beadását ezúttal a szlovén kapus lehúzta a levegőből Feczesin elől.
80.
 
78.Most teljesen beszorítottuk ellenfelünket a saját térfelükre.
75.Oliveira szabadrúgása a 16-os jobb széléről remek volt Schillernek, hat méterről a felső lécre fejelt.
74.Kemény párharcokat láthatunk, minden labdáért komoly küzdelem zajlik a pályán.
70.Tischler helyére Schiller állt be!
68.Tischler talált be ismét lesről a szlovénok kapujába.
66.Tischler szabadrúgása elakadt a sorfalban!
65.Feczesinnel szemben követtek el szabálytalanságot a hazai kaputól 26 méterre.
62.Portugál játékosunk rövid ápolást követően ismét játékra jelentkezett, a rövid pihenőt kihasználta mindkét csapat, és az ápolásból tulajdonképpen ívószünet lett.
60.Oliveira került a földre, áll a játék.
56.GÓL!
A szöglet után Oliveirához került a labda, aki élesen középre adta azt, Stopira megelőzte a szlovén védőt, és a kifutó kapus fölött szépen a kapuba pörgetett.

55.Kovács szépen hozta helyzetbe magát, majd 15 méterről a felső sarkot vette célba, a labda egy védőről szögletre pattant.
51.Kovács tekert középre egy szögletet, Feczesin 7 méterről fejelt kapu fölé.
48.GÓL!
Sejben adott el a 16-osunkon belül egy labdát, amire Zorko Rok csapott le, őt Lorentz buktatta, büntető. A labda mögé Kokorovic állt, és nagyon higgadtan lőtt a kapunkba!

46.Folytatódik a mérkőzés, Henning Berg nem cserélt a szünetben.
45.Vége az első félidőnek!
44.Kovács kapott szép labdát, amivel kapura is törhetett, hátulról azonban becsúszva szerelni tudták a 16-oson belül.
42.Kokorovic tekert szélről egy szabadrúgást veszélyesen a kapunk elé, Horváth szépen öklözte el a labdát kivetődve, a játékszer azonban visszakerült a szlovén játékoshoz, aki két védőnket is becsapta egy-egy lövőcsellel, majd 17 méterről, bal külsővel kapura lőtt, Horváth szépen védett.
40.
 
36.​GÓL!
Az ötödik hazai sarokrúgásból gól született, a kapu elé ívelt labdát Luka Salumon körülbelül 7 méterről fejelte a kapunkba, a léc alá.
35.Kovács ezúttal Hefflert hozta játékba, középpályásunk 17 méterről, laposan lőtt kapura, a szlovén csapat kapusa azonban magabiztosan védett.
33.Oliveira hozta játékba a jobb szélen Kovácsot, aki egyből középre passzolt, az érkező Tischler pedig 6 méterről higgadtan a kapuba helyezett - a történet egyetlen apró szépséghibája, hogy mindeközben a partjelző zászlaja már a magasban volt, lest jelzett, szabadrúgás tehát kifelé.
30.Tischler harcolt nagyot Kokorovic-csal, a magyar játékos került ki győztesen a párharcból.
27.Oliveira lőtt 24 méterről bátran kapura, a labda alig fél méterrel kerülte el a szlovén csapat kapuját.
26.Folytatódik a mérkőzés!
24.Ívószünet!
22.
 
20.Az utóbbi percekben mezőnyjátékot láthattunk, nálunk van többet a labda.
16.Kovács a bal szélen tört be a 16-oson belülre, éles szögből leadott lövését blokkolni tudták, szöglet!
13.Oliveira beadását követően Tischler elől öklözte el a szlovénok kapusa a labdát az ötösön belül.
10.Helyzet nálunk is, Tischler került lövőhelyzetbe 15 méterről, bal lábas lövése kapu fölé ment.
6.Az első komolyabb helyzet a hazaiak előtt adódott, Golubar 15 méterről lőtt kapura, Horváth a jobb alsó sarok felé tartó lövést szögletre tenyerelte.
4.Egyelőre mezőnyjátékot láthatunk, a kapuk még nem forogtak veszélyben!
1.A hazaiak kezdték a meccset!
-5.Íme a mai kezdőcsapatunk: Horváth - Sejben, Lorentz, Stopira, Zsótér - Oliveira, Heffler, Pölöskei, Kovács - Tischler, Feczesin
-10.Ingyenesen letölthető a Videoton FC új, hivatalos mobil-applikácója!
Kattintson ide!
-20.Ide kattintva minden fontos információt megtudhat szlovén ellenfelünkről.
-25.

-35.A két csapat játékosai elkezdték a bemelegítést.
-40.
 
-50.Hatalmas a hőség itt Szlovéniában, jóval 30 fok fölött van a hőmérő higanyszála, ráadásul semmi árnyék nincs a pályán, nem mondhatni, hogy kellemes futball-idő vár a játékosokra.
-60.Üdvözöljük szurkolóinkat Zavrc-ból, ahol 17-kor kezdődik csapatunk harmadik nyári edzőmeccse.
  • Kezdőcsapatok
  • Cserék
Mérkőzés után

Henning Berg:

„Nehéz volt ilyen körülmények között játszani, nagy volt a hőség, de így is jó része volt a felkészülésnek a mai meccs. Természetesen vannak dolgok, amikben még fejlődnünk kell. A helyzetkihasználásunkon van mit javítani, sok helyzetünk volt, de csak egyet használtunk ki, miközben mi két pontrúgás – egy szöglet és egy büntető – után is gólt kaptunk. Még mindig a felkészülés közben vagyunk, új taktikai elemeket tanulnak a játékosok, az is fontos, hogy száz százalékosan fittek legyenek a szezon kezdetére, ezeket tekintve hasznos volt számunkra a mai meccs.“

Ivica Solomun:

„Ez volt az első felkészülési mérkőzésünk, úgy gondolom, hogy ehhez mérten jó teljesítményt nyújtottunk, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy pár játékosunk távozott az előző szezon vége óta. Szerencsére azért maradt még minőség a keretünkben, emellett pedig kipróbáltam a fiatalokat is, a második félidőben tízen is ott voltak a pályán. Nagyon elégedett vagyok velük, jól játszottak egy erős ellenfél ellen, remélem sokat tanultak a mai kilencven percből.“ 

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2016. Június 23. 19:01  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
NK ZAVRC - VIDEOTON FC 2-1 (1-0)
Egygólos vereség Szlovéniában

A nagy hőségben lejátszott felkészülési mérkőzésünkön a hazaiak szereztek vezetést az első félidőben, majd a második játékrész elején büntetőből növelték előnyüket, szépítő gólunkat Stopira szerezte.

Csütörtökön délután 17-kor, körülbelül 33-34 fokos kánikulában lépett pályára csapatunk az NK Zavrc otthonában. A mieink ezúttal ismét 4-4-2-es hadrendben várták a játékvezető kezdő sípszavát.

Az első komolyabb helyzet a 6. percben a hazaiak előtt adódott, Golubar 15 méterről lőtt kapura, Horváth a jobb alsó sarok felé tartó lövést szögletre tenyerelte. Négy perccel később Tischler 15 méteres lövése kerülte el a hazai kaput. A 27. percben Oliveira lőtt 24 méterről bátran kapura, a labda alig fél méterrel kerülte el a szlovén csapat kapuját. A 33. percben Tischler zörgette meg a szlovén csapat kapujának hálóját, a partjelző azonban lest jelzett. A 36. percben az ötödik hazai sarokrúgásból gól született, a kapu elé ívelt labdát Luka Salumon körülbelül 7 méterről fejelte a kapunkba, a léc alá. (1-0.) 

Bő öt perccel később Kokorovic tekert szélről egy szabadrúgást veszélyesen a kapunk elé, Horváth szépen öklözte el a labdát kivetődve, a játékszer azonban visszakerült a szlovén játékoshoz, aki két védőnket is becsapta egy-egy lövőcsellel, majd 17 méterről, bal külsővel kapura lőtt, Horváth szépen védett.

A második félidő elején rögtön gólt kaptunk. Sejben veszített el a 16-osunkon belül egy labdát, amire Zorko Rok csapott le, őt Lorentz buktatta, büntető. A labda mögé Kokorovic állt, és nagyon higgadtan lőtt a kapunkba. (2-0.)

Három perccel később Kovács tekert középre egy szögletet, Feczesin 7 méterről fejelt kapu fölé. Az 56. percben ismét sarokrúgást végezhettünk el, amely után Oliveirához került a labda, aki élesen középre adta azt, Stopira megelőzte a szlovén védőt, és a kifutó kapus fölött szépen a kapuba pörgetett. (2-1.)

A 70. percben Tischler helyére Schiller állt be, majd 5 perccel később a fiatal játékos egy beadást követően a felső lécre fejelt körülbelül hat méterről. Az utolsó percekben csapatunk kitámadt, hátul fellazult a védelmünk, és a 89. percben Ante Solomun egyedül vezethette egy gyors kontra végén a labdát a kapunkra, Horváth azonban óriási bravúrral védett.

A találkozón több említésre méltó esemény már nem történt, harmadik felkészülési mérkőzésünket 2-1-re elveszítettük.

VIDEOTON FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek