VidiShop Vidi.hu Puskás Akadémia Alba Liga
2017. Január 25. 07:00  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
SZEZONBÉRLET
Vásárolja meg 2017-es tavaszi szezonbérletét!

8 hazai mérkőzés, 7 rangadó! Újabb izgalmas tavasz vár a Vidire a bajnokságban, ne maradjon le Ön sem, váltson szezonbérletet és szurkoljon a csapatnak a helyszínen!

Tartson velünk egy rangadókkal teli, izgalmas utazásra tavasszal is! Megéri szezonbérletet váltani, hiszen hazai pályán szurkolhat a legnagyobb riválisaink elleni összecsapásokon. A Pancho Arénában látjuk vendégül nem csak az Újpest, a DVTK, a DVSC és a Haladás csapatait, de a bajnoki címért harcoló Budapest Honvédet, Vasast, valamint a 2015-16-os szezon aranyérmesét és kupagyőztesét, a Fradit is. 

A tavaszi menetrendet ide kattintva nézhetik meg! 

Jöjjön el a Vidi minden hazai mérkőzésére, vásároljon szezonbérletet a kedvenc helyére, így nem csak kedvezményes áron láthatja a legjobb összecsapásokat, de további előnyökhöz is juthat.

Váltson Ön is bérletet, szurkoljon élőben a csapatnak tavasszal is!


Bérleteseink hűségét jutalmazzuk

Az őszi szezonra érvényes bérlettel rendelkező szurkolóink a korábbi évekhez hasonlóan most is elsőbbséget élveznek a tavaszi bérlet megvásárlásakor. Őszi bérleteseink január 30. és február 12. között, a VidiShopban vásárolhatják meg szezonbérletüket a már megszokott helyükre, amelyhez az őszi bérlet bemutatása is szükséges, így kérjük, ne felejtsék el azt magukkal hozni.

Február 13-án felszabadulnak a foglalt helyek, így lehetőség lesz bármelyik szabad helyre bérletet vásárolni.

Jelentős kedvezmény a jegyárakhoz képest
A felnőtt teljes árú bérlethez már 6300 forintért, a kedvezményeshez (hölgy, diák, nyugdíjas) pedig már 3600 forintért juthatnak hozzá szurkolóink, míg a gyermekbérletet továbbra is mindössze 500 forintért vásárolhatják meg, klubkártya kiváltása nélkül!

A törvényi előírásoknak megfelelően, a mérkőzésekre belépő szurkolóknak a jegy megvásárlásakor meg kell adniuk nevüket, születési helyüket és idejüket. Amennyiben jegyet vásárolnak, minden egyes vásárlásánál szükség lesz a fenti adatok megadására pénztárainknál. A szezonbérleteseinknek elég mindössze egyszer, a bérlet kiváltásánál megadni ezeket az adatokat, így nem csak olcsóbban, de gyorsabban is juthatnak be a stadionba!

Gyorsabb bejutás, garantált ülőhely
Bérlettulajdonosként gyorsabban juthat be a Pancho Arénába mérkőzésnapokon, hiszen nem kell sorban állnia a jegyvásárláshoz. Biztos lehet továbbá abban is, hogy minden mérkőzésen a megszokott helyén ülhet!

Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy a Pancho Aréna 2E szektorában foglal helyet az RBD szurkolói csoport, akik a csapatot zászlók lengetésével és egyéb kellékkel biztatják a mérkőzések során, így azoknak, akik a drukkolást más formában élik meg, javasoljuk, másik szektor választását. 

A gyermekbérlet továbbra is mindössze 500 forintért kapható
14 év alatti gyermekeknek továbbra is ingyenes a belépő a Vidi hazai mérkőzéseire, de ha el akarja kerülni a mérkőzés előtti sorban állást a jegypénztáraknál, és az adatok megadásával járó kényelmetlenségeket, 500 forintért vásárolhat szezonbérletet részükre. Váltson bérletet gyermekeinek is, így mindig biztos lehet abban, hogy a családtagok jó helyen, egymás mellett szurkolhatják végig a Vidi-meccseket!

10%-kal olcsóbb vásárlás a VidiShopban
Bérlettulajdonosaink 10%-kal olcsóbban vásárolhatnak a VidiShopban, a kedvezmény az adidas csapatmezekre is érvényes!

Bérletértékesítés
VidiShop nyitvatartási idő:
- Hétfőtől-péntekig 9:30-12:30 és 13:00-17:00 között. 

Klubkártya
A Videoton FC hazai mérkőzéseire – ahogy eddig sem – a Pancho Arénában sem kötelező a klubkártya jegyvásárlás esetén. Ettől függetlenül azt javasoljuk szurkolóinknak, hogy váltsák ki a klubkártyát, ugyanis jelentősen gyorsabbá és kényelmesebbé válik a jegyvásárlás a pénztáraknál és online vásárlás esetén, illetve egyes idegenbeli meccseken és a válogatott mérkőzésein szükség lehet rá. Részletes klubkártya információkért kattintson ide!


VIDEOTON FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek