VidiShop Vidi.hu Puskás Akadémia Alba Liga
2017. Szeptember 28. 15:00  -  Vidi.hu   -   Fotó: mtkbudapest.hu
OTP BANK LIGA
Az Új Hidegkuti Nándor Stadionban fogadjuk a Puskás Akadémiát

A találkozóra október 21-én, 15.30-kor kerül sor.

Csapatunk az OTP Bank Liga 13. fordulójában a Puskás Akadémiát fogadja. Mivel a Sóstói Stadion átépítése miatt a hazai meccseinket épp a Puskás Akadémia otthonában, a Pancho Arénában játsszuk, ezt a párosítást, a mi pályaválasztásunk mellett nem rendezhetjük Felcsúton. (A vonatkozó szabályzatot ide kattintva találja.) A mérkőzésre a jelenleg másodosztályú MTK pályáján, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban kerül sor október 21-én szombaton, 15.30-tól.   

A hazai bérletek ugyanúgy érvényesek lesznek a találkozóra és a jegyárak sem változnak a felcsúti Vidi-meccsek belépőinek árához képest! Természetesen Budapesten is várjuk szurkolóinkat ingyenes stadionújságunkkal és a VidiShopot is megtalálják majd a stadion mellett!

Klubunk buszt is indít az összecsapásra, a részletes szurkolói információkat - szokás szerint - a mérkőzés hetében tesszük közzé.

Szurkoljanak a PAFC elleni meccen is a csapatnak, ezúttal Budapesten, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban!

CÍMKÉK
2017-2018 OTP Bank Liga NB I Videoton FC - Puskás Akadémia FC
Hírek
VIDEOTON FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek