VidiShop Vidi.hu Alba Liga
2017. Szeptember 13. 13:00  -  Wéninger Ákos   -   molcsapat.hu   -   Fotó: vidi.hu
RÓLUNK ÍRTÁK
Marko Nikolics-interjú a molcsapat.hu-n

Vezetőedzőnk a Partizan elleni, érzelmileg is megterhelő párharcról, a Vidihez hozott új szemléletről és az edzői filozófiájáról is beszélt.

A molcsapat.hu terjedelmes interjút készített a Vidi vezetőedzőjével, Marko Nikolicssal.

"Mindig nagy célokat dédelgető csapatoknál vállaltam munkát, hiszen én is ambiciózus embernek tartom magam. Mindig, mindenhol győzni akarok, és a Videotonnál egy olyan tervet raktak elém, amivel könnyen tudtam azonosulni. Egy profi klubhoz érkeztem, ahol sok elhivatott ember dolgozik, méghozzá magas színvonalon, én pedig örömmel mondtam igent egy hozzám hasonlóan nagyra törő álmokat dédelgető klubhoz."

"A filozófiám azt diktálja, hogy minden ellenfelünket megtiszteljünk azzal, hogy alaposan felkészülünk belőlük. A szervezettség ugyanolyan fontos a felkészülés során, mint a pályán. Ha jól működik a csapat, megvan a labdabirtoklás, ha az megvan, irányíthatod a meccset, a többi pedig jön magától."

A vezetőedzőnkkel készült teljes interjút ide kattintva olvashatja el!

VIDEOTON FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek