VidiShop Vidi.hu Alba Liga
2017. Szeptember 13. 12:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Anel Hadzic: "Dolgozunk, hogy minél tovább tartson a jó sorozatunk"

Válogatott középpályásunk szerint ebben a bajnokságban nincsenek könnyű mérkőzések, függetlenül attól, hogy az utolsó két bajnokinkat több góllal nyertük meg.

"Nincs könnyű meccs a bajnokságban, úgyhogy szombaton is nehéz találkozó vár ránk a Vasas ellen. Az például semmit nem jelent, hogy most a legutóbbi két meccsünket három illetve két góllal nyertük meg, mindegyik találkozón igen keményen meg kellett dolgoznia a csapatnak a 3 pontért. A Vasas, akárcsak tavaly, idén is nagyon egységes, jó csapat benyomását kelti. Zsinórban öt bajnoki győzelemnél járunk, vagyis jó szériában vagyunk, és nagyon keményen dolgozunk nap mint nap azért, hogy ez a jó széria minél tovább tartson. Fontos, hogy a mérkőzés elejétől fegyelmezetten, koncentráltan futballozunk, és lehetőleg minél jobban rá tudjuk erőltetni a saját akaratunkat ellenfelünkre" - nyilatkozta honlapunknak Anel Hadzic.

CÍMKÉK
Anel Hadzic 2017-2018 OTP Bank Liga NB I Vasas FC - Videoton FC
Hírek
VIDEOTON FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek