VidiShop Vidi.hu Alba Liga
2017. Szeptember 12. 10:00  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
SZURKOLÓI
Szurkolói információk a Vasas elleni bajnokira

FRISSÍTVE! Szurkolóink rendőri felvezetéssel is megközelíthetik a stadiont. A jegyek egységesen 1200 forintba kerülnek, elővételben a VidiShopban is megvásárolhatók. Kérjük szurkolóinkat, hogy minél korábban érkezzenek meg a helyszínre! Szurkolói buszt is indít klubunk.

A tabella éléről várja csapatunk az OTP Bank Liga 2017-18-as kiírásának 9. fordulóját. Szeptember 16-án, szombaton 18 órától a Vasashoz látogatunk. Az angyalföldiek eddig 10 pontot gyűjtöttek, amellyel a 7. helyen állnak a pontvadászatban, a találkozóra pedig ezúttal nem a XIII. kerületben kerül sor, hanem az Újpest otthonában, a Szusza Ferenc Stadionban.

A BRFK tájékoztatása alapján, a különjárat részére rendőri felvezetést biztosítanak, amelyhez csatlakozhatnak gépjárművel érkező szurkolóink is. A konvoj 16.45-kor indul az M1-es M7-es autópályák bevezető szakaszán található MOL benzinkúttól, gyülekező 16:30-tól.

Jegyvásárlás

A jegyek egységesen 1200 forintba kerülnek. Kérjük szurkolóinkat, hogy belépőiket lehetőleg elővételben vásárolják meg, illetve a stadion megközelítésekor tartsák maguknál okmányaikat, mivel a hatályos törvények szerint a beléptetéskor a rendező a belépőjegyen szereplő személy személyazonosságát jogosult ellenőrizni.

Klubkártya nélkül:

  • A VidiShopban klubkártya nélkül is megvásárolhatók a jegyek, de klubkártyával jelentősen lerövidül a vásárlás ideje. A VidiShop hétfőtől péntekig 10:00-tól 17:30-ig tart nyitva, ebédszünet 13:00-tól 13:30-ig.
  • A helyszínen klubkártya nélkül is lehetséges a jegyvásárlás, a Szusza Ferenc Stadion pénztárai meccsnapon 16 órakor nyitnak.

Klubkártyával:

  • A legkényelmesebben és legolcsóbban interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet jegyeket vásárolni. Az internetes vásárláshoz klubkártya vagy futballkártya szükséges. Váltsa ki klubkártyáját minél előbb a kényelmes bejutás érdekében, a klubkártya információk itt olvashatók
  • Székesfehérváron 9 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja). A TEX partnereknél történő belépőjegy vásárláshoz klubkártya felmutatására is szükség van.​

Szurkolóink klubkártyával online is megvásárolhatják jegyüket a mérkőzésre, az alábbi linkre kattintva:
 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!

 

Szektorok

A vendégszurkolók számára a rendezők a Szusza Ferenc Stadion "C" szektorát jelölték ki, amelyet a Labdarúgó utca felől lehet megközelíteni.

A vendégszektorban büfé várja a szurkolókat.

Megközelítés, parkolás

Kilátogató szurkolóink számára a parkolás a környező utcákban lesz lehetséges, de a stadionba való minél gyorsabb bejutás érdekében elővételben váltsák meg belépőjegyeiket és lehetőség szerint minél korábban érkezennek meg a helyszínre!

Szurkolói busz

A Vasas FC elleni bajnokira minimum 30 fő jelentkezése esetén klubunk szurkolói buszt indít, melyre jegyet váltani a Piac téri VidiShopban lehetséges (nyitvatartás: munkanapokon 10:00-17:30, ebédszünet: 13:00-13:30). A buszjegy ára 1500 forint/fő, a jelentkezési határidő péntek 12 óra. Indulás szombaton 15:30-kor a Piac téri Munkaügyi Központ előtti parkolóból. A BRFK tájékoztatása alapján, a különjárat részére rendőri felvezetést biztosítanak, amelyhez csatlakozhatnak gépjárművel érkező szurkolóink is. A konvoj 16.45-kor indul az M1-es M7-es autópályák bevezető szakaszán található MOL benzinkúttól, gyülekező 16:30-tól.

VIDEOTON FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek