VidiShop Vidi.hu Alba Liga
2017. Augusztus 04. 18:10  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
Marko Nikolics: "Nagy lehetőség előtt állunk"

Vezetőedzőnk beszélt a sorsolás után a Partizan elleni párharcról.

Ha valakinek, vezetőedzőnknek biztosan nem kell bemutatni az FK Partizan gárdáját, hiszen Marko Nikolics az előző szezonban duplázott a belgrádiak kispadján. Csapatunk augusztus 17-én és augusztus 24-én éppen a fekete-fehérek ellen harcolhatja ki a csoportkörbe jutást az Európa Ligában.

"Tudom, hogy Székesfehérváron és Magyarországon most mindenki örül, hogy továbbjutottunk a Bordeuax ellen, ez így van rendjén, de ne felejtsük el, hogy mielőtt a Partizan ellen pályára lépünk, még vár ránk a Mezőkövesd és a Debrecen elleni bajnoki is, amelyek szintén nagyon fontosak. Nem csak nekem lesz különleges párharc ez, hanem Radoje Szmiljanicsnak, Goran Basaricsnak is, hiszen velük már a Partizannal is együtt dolgoztunk, valamint két játékosunknak, Danko Lazovicsnak és Marko Scsepovicsnak is, akik a Partizanban nevelkedtek. Mindannyian szeretjük ezt a klubot, a szurkolóik pedig minket. Őszinte leszek: nem igazán szerettem volna a Partizan ellen meccselni, vegyes érzéseim vannak, hiszen nem titok, hogy nagyon szép időszakot töltöttem el a Partizan kispadján, szép sikerekkel, és a szurkolókkal is remek a kapcsolatom, de így hozta a sorsolást az élet – a közös sikerek után nem lesz könnyű a vendégkispadra leülni, de legalább nekem nem kell pályára lépnem (nevet). Az biztos, hogy két egészen érdekes mérkőzést láthatnak majd a nézők, nagy lehetőség előtt állunk, szeretnénk ott lenni a csoportkörben, hiszen ez az álmunk! Ötven-ötven százalék esélyt adok a csapatoknak a továbbjutásra, mindkét gárda képes minőségi labdarúgást bemutatni. Magunktól ugyanolyan stabil és okos játékot várok, mint a Bordeaux ellen, ahol főleg a visszavágó sikerült nagyon jól. Olvastam, amit Roli nyilatkozott a sorsolás után, egyet is értek vele, ha olyan teljesítményt tudunk nyújtani, mint a franciák ellen, akkor van esélyünk a továbbjutásra."

VIDEOTON FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek