VidiShop Vidi.hu Alba Liga
2017. Június 19. 12:30  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
EL
ÉLŐ: Európa Liga-selejtező sorsolás

A máltai Balzan lesz az ellenfelünk az első selejtezőkörben. Ha továbbjutunk, a Nömme Kalju FC (észt) - B36 Tórshavn (feröeri) párharc győztesével találkozunk.       

21.00 A legfrissebb információk szerint a Balzan elleni első mérkőzést június 29-én, 20.45-kor játsszuk Felcsúton, a visszavágót július 4-én Paolában.

18.30 Az UEFA-tól kapott legfrissebb tájékoztatás szerint még nem 100 százalék, hogy július 6-án játszunk a Balzan FC ellen. Az UEFA holnap dönt a mérkőzések végleges időpontjáról.

14.47 Köszönjük figyelmüket, a viszontlátásra!

14.42 Ha továbbjutunk a máltai Balzan FC ellen, akkor a Nömme Kalju FC (észt) - B36 Tórshavn (feröeri) párharc győztesével találkozunk. Az első meccs lesz idegenben (július 13.), a visszavágó Felcsúton (július 20.).    

14.30 Elkezdődött a második selejtezőkör sorsolása.

13.20 Hogy továbbjutás esetén kivel találkozunk, nagyjából egy óra múlva derül ki. Egyelőre köszönjük figyelmüket, 14.00-tól folytatjuk a közvetítést.

13.15 A Balzan FC a legutóbbi szezonban a máltai bajnokság második helyén végzett. A csapat értéke 3 millió euró, legértékesebb játékosuk pedig Milos Lepovic (300.000 euró).

13.12 A máltai Balzan lesz az ellenfelünk. Felcsúton lesz az első meccs.

13.00 Elindult Nyonban a sorsolás

12.40 Lehetséges ellenfeleinkről bővebben ide kattintva olvashat!

12.30 Köszöntjük szurkolóinkat! Az Európa Liga selejtezőinek sorsolása 13 órakor kezdődik az UEFA svájci főhadiszállásán, Nyonban. Azt azonban már lehet tudni, hogy mely csapatok közül kerül ki a Vidi ellenfele. 

KIEMELT CSAPATOK NEM KIEMELT CSAPATOK
Videoton FC  Dinamo Batumi (grúz)
Ordabaszi (kazah) FC Pyunik (örmény)
Botev Plovdiv (bolgár) Partizani (albán)
Jagiellonia Bialystok (lengyel) Siroki Brijeg (bosnyák)
Slovan Bratislava (szlovák) Balzan (máltai)

(A táblázat természetesen még nem a párosításokat tartalmazza!)

VIDEOTON FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek