VidiShop Vidi.hu Alba Liga
2017. Június 18. 19:45  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
EDZŐI ÉRTÉKELÉS
Marko Nikolics: "Kontrolláltuk a meccset, fegyelmezetten játszottunk"

A két vezetőedző értékelte a Vidi - Ružomberok találkozót.

Marko Nikolics:

Az előző meccs után azt mondtam, hogy folyamatosan fejlődik majd a játékunk. Úgy éreztem, hogy ez a fejlődés egészen látványos volt három nap után is. Kontrolláltuk a meccset, fegyelmezetten játszottunk. Járattuk a labdát, letámadtunk ha kellett, egységesek és szervezettek voltunk végig. Persze még mindig sok munka vár ránk, de mindössze tíz napja dolgozunk együtt. A legfontosabb nekem az, hogy láttam, a játékosok meg szerették volna valósítani azt, amit az edzéseken gyakoroltunk, és amiket a videóelemzések alkalmával mondtunk nekik. Szenvedéllyel játszottak annak ellenére, hogy ez csak egy edzőmeccs volt, ezt is jó volt látni. Dolgozunk tovább még többet, hiszen van még dolgunk, de örülök annak, hogy mindenki nagyon korrekt módon áll hozzá a közös munkához.

Norbert Hrncar:

Jó ritmusú mérkőzést játszottunk, főleg ha figyelembe vesszük azt, hogy milyen meleg volt. A két csapat között a különbséget szerintem a játékosok egyéni képességei jelentették, valamint az, hogy a két csapat tagjai milyen döntéseket hoztak a tizenhatoson belül. Nekünk ez a kilencven perc fontos tanulságokkal szolgált, láttuk, hogy miben kell fejlődnünk az Európa Liga-selejtezőkig. Sok sikert kívánok a szezonhoz a Vidinek, aztán ki tudja, két hét múlva ismét találkozhatunk és akkor majd mi örülhetünk a lefújás után.

VIDEOTON FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek