VidiShop Vidi.hu Alba Liga
2017. Június 16. 21:14  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
Nincs megállás - pénteken is két edzést vezényelt a szakmai stáb

Véget ért a szenteleki edzőtábor ötödik napja. 

A csütörtöki meccs után sem változott az edzőtábor programja, azaz pénteken is két edzés várt a csapat tagjaira az ausztriai Szentelekben. Az ötödik napon fél kilencig kellett befejezniük a reggelit a keret tagjainak, tíz óra előtt tizenöt perccel pedig már az edzőteremben várta a játékosokat erőnléti edzőnk, Goran Basarics. A teremben több mint tíz állomáson kellett végigmenniük Juhász Rolandéknak, erre mintegy egy órájuk volt, majd mindenki buszra szállt és egy órán keresztül a szenteleki stadion centerpályáján készültek a labdarúgók.

Az ebéd után meglehetősen elcsendesedett a szálloda hetedik szintje, szinte minden játékos a szobájában pihent a délutáni edzés előtt. A második foglalkozás fél hatkor kezdődött, ekkor másfél órán keresztül edzettek a srácok. A kapusoknak először külön lépcsőzést vezényelt Brockhauser István kapusedző, majd ők is csatlakoztak a mezőnyjátékosokhoz, akik különböző támadásvariácókat gyakoroltak. A vacsorára nyolckor került sor, ezt követően véget ért a nap hivatalos része, többen a masszászszobában beszélgettek, mások a szobájukban pihenték ki a nap fáradalmait. 

VIDEOTON FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek