VidiShop Vidi.hu Alba Liga
2017. Április 20. 11:10  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Suljic Asmir: "Kifejezetten nehéz meccsre számítok az MTK ellen"

Támadónk a szombati bajnoki mellett arról is beszélt, milyen érzés számára, hogy a statisztikai adatok és a szurkolók szavazatai alapján is ő lett a csapat legjobbja a Mezőkövesd ellen.

"Továbbra is igen komoly harcot vívunk a bajnoki címért, az utóbbi évek legizgalmasabb bajnoki hajrája lesz az idei. És nem csak az első helyért, hanem a kiesés elkerüléséért is nagy csata várható. Éppen ezért számítok szombat este kifejezetten nehéz meccsre az MTK ellen, hiszen ők is az életükért küzdenek, mindkét csapat számára fontos a 3 pont megszerzése. A legutóbbi mérkőzéseink sajnos nem úgy sikerültek, ahogy elterveztük, de bizonyítani szeretnénk, hogy mi vagyunk a legjobbak, úgyhogy természetesen a 3 pontért utazunk szombat este a fővárosba. A helyzeteink eddig is megvoltak, a befejezéseknél kell sokkal pontosabbnak lennünk annak érdekében, hogy sikeresek legyünk. Olvastam, hogy az előző héten a statisztikai adatok szerint én lettem a hét játékosa, valamint a Mezőkövesd elleni bajnokin a szurkolók is engem találtak a legjobbnak. Ezek a visszajelzések természetesen nagyon fontosak számomra, de nem az egyéni elismerésekért futballozok, hanem azért, hogy a csapattal együtt érjünk el sikereket. Számomra sokkal fontosabb az, hogy egy mérkőzést megnyerjünk, mint az, hogy én vagyok-e a mérkőzés embere, vagy sem. Csak a csapat sikere számít!" - nyilatkozta honlapunknak Suljic Asmir.

VIDEOTON FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek