VidiShop Vidi.hu Alba Liga
2017. Március 16. 09:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Három Vidi-játékos kapott meghívót három különböző utánpótlás-válogatottba

Bévárdi Zsombor az U18-as, Zöldesi Illés az U21-es magyar válogatottal, míg Lénárt András a szlovák U19-es nemzeti együttessel készülhet.

A különböző utánpótlás-válogatottakba három fiatal fehérvári tehetség kapott meghívót a héten.

A legnagyobb kihívás előtt Lénárt András áll, ő ugyanis a szlovák U19-es válogatottal Németországban szerepel majd az U19-es Eb-selejtező elitkörében, és Szerbia, Ciprus, illetve a házigazda német csapat ellen léphet pályára március 23-a és március 29-e között.

Zöldesi Illés már Telkiben készül a magyar U21-es válogatott bő keretével, pénteken pedig a felnőtt válogatott elleni felkészülési mérkőzésen akár pályára is léphet. Amennyiben a szűk keretben is ott lesz csapatunk fiatal hálóőre, akkor jövő héten szerdán Görögországban léphet pályára nemzetközi felkészülési mérkőzésen a görög U21-es nemzeti csapat ellen.

Bévárdi Zsombor március 24-től március 27-ig készül együtt az U18-as válogatottal, két felkészülési mérkőzés is vár rájuk. Mindkettőt Gyirmóton a lengyel U18-as válogatott ellen játsszák a mieink, március 25-én, valamint március 27-én.

CÍMKÉK
Bévárdi Zsombor Zöldesi Illés Lénárt András
Hírek
Három Vidi-játékossal a soraiban lett negyedik az U19-es válogatott a Vilotic-tornán 2017. Szeptember 05.

Mocsi Attila, Torvund Alexander és a kölcsönben Siófokon szereplő Bévárdi Zsombor is pályára lépett a torna utolsó meccsén Ukrajna ellen.

Bévárdi duplájával nyert az U19-es válogatott 2017. Szeptember 03.

Fiatal támadónk - aki ebben a szezonban az NB II-es Siófok együttesében szerepel kölcsönben - két találatával 2-0-ra nyertünk Montenegró ellen a Vilotic-tornán. Mocsi Attila és Torvund Alexander is pályára lépett.

U21: Tóth Bence kezdőként, Szabó Bence csereként lépett pályára a németek elleni győztes meccsen VÁLOGATOTT @ 2017. Szeptember 02.

Mocsi Attila, Torvund Alexander és Bévárdi Zsombor viszont nem járt sikerrel Izrael ellen az U19-es válogatott tagjaként.

Utánpótlás-válogatott játékosok érkeztek a Vidi II-be, valamint U17-es és U16-os csapatunkhoz UTÁNPÓTLÁS @ 2017. Augusztus 11.

Több tehetséges labdarúgó is a klubunkat erősíti a jövőben, Lénárt Andrást a szlovák élvonalba adtuk kölcsön.

Mocsi Attila és Bolla Bendegúz is meghívót kapott az U19-es válogatottba VÁLOGATOTT @ 2017. Augusztus 10.

Az első keretünkhöz tartozó két fiatal tehetség összetartáson vett részt. A kölcsönadott Bévárdi Zsombort is behívták.

Az U18-as válogatott Szlovákiát is legyőzte 2017. Május 19.

Bévárdi Zsombor kezdőként 63 percet töltött a pályán a Panda Kupa második meccsén.

VIDEOTON FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek