VidiShop Vidi.hu Puskás Akadémia Alba Liga
2017. Március 16. 09:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Három Vidi-játékos kapott meghívót három különböző utánpótlás-válogatottba

Bévárdi Zsombor az U18-as, Zöldesi Illés az U21-es magyar válogatottal, míg Lénárt András a szlovák U19-es nemzeti együttessel készülhet.

A különböző utánpótlás-válogatottakba három fiatal fehérvári tehetség kapott meghívót a héten.

A legnagyobb kihívás előtt Lénárt András áll, ő ugyanis a szlovák U19-es válogatottal Németországban szerepel majd az U19-es Eb-selejtező elitkörében, és Szerbia, Ciprus, illetve a házigazda német csapat ellen léphet pályára március 23-a és március 29-e között.

Zöldesi Illés már Telkiben készül a magyar U21-es válogatott bő keretével, pénteken pedig a felnőtt válogatott elleni felkészülési mérkőzésen akár pályára is léphet. Amennyiben a szűk keretben is ott lesz csapatunk fiatal hálóőre, akkor jövő héten szerdán Görögországban léphet pályára nemzetközi felkészülési mérkőzésen a görög U21-es nemzeti csapat ellen.

Bévárdi Zsombor március 24-től március 27-ig készül együtt az U18-as válogatottal, két felkészülési mérkőzés is vár rájuk. Mindkettőt Gyirmóton a lengyel U18-as válogatott ellen játsszák a mieink, március 25-én, valamint március 27-én.

VIDEOTON FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek