VidiShop Vidi.hu Alba Liga
2017. Február 13. 10:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
HETI MENÜ
Rangadóval kezdjük a tavaszi szezont

Szombaton az Újpest FC-t fogadjuk Felcsúton, míg a Vidi II vasárnap a fővárosba látogat.

Meccs center Videoton FC - Újpest FC OTP Bank Liga NB I,
20. forduló
2017. Február 18. 15:30
Meccs center III. Kerület TVE - Videoton FC II NB III Nyugati csoport,
19. forduló
2017. Február 19. 14:00

OTP Bank Liga 20. forduló
2017. február 18. szombat, 15:30 (M4 Sport): Videoton FC - Újpest FC

Az idei év első tétmérkőzését a tabella 6. helyén álló Újpest FC ellen vívjuk szombat délután. A két együttes őszi találkozója igen csak emlékezetesre sikerült, 4-3-ra tudtunk nyerni a fővárosban a lila-fehérek ideiglenes otthonában, az azóta már átépítés alatt álló Fáy utcai létesítményben. Hétvégi ellenfelünk a múlt héten nagyon magabiztosan nyert 4-1-re az NB II-es ZTE otthonában a Magyar Kupában.

NB III Nyugati-csoport
2017. február 19. vasárnap, 14:00: III. Kerület TVE - Videoton FC II

Második csapatunk számára is elkezdődik hétvégén a tavaszi szezon - amennyiben a III. Kerület TVE pályája játékra alkalmas lesz. A múlt héten komoly változások történtek második csapatunk háza táján, hiszen Disztl László vezetőedző az NB II-es Siófokhoz igazolt, így a szakmai munkát az eddigi másodedző, Dvéri Zsolt vette át. Ősszel a III. Kerület simán, 4-0-ra nyerni tudott Székesfehérváron, van tehát miért visszavágnunk a fővárosi csapatnak.

VIDEOTON FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek