VidiShop Vidi.hu Alba Liga
2017. Január 11. 07:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Napi két edzéssel indult az edzőtábor

Kedd délelőtt erőnléti edzés, délután labdás foglalkozás szerepelt a csapat programjában. Szerdán is hasonló a menetrend.

A hétfői utazás fáradalmait - és az időeltolódást - kipihenve, kedden viszonylag későn, helyi idő szerint délelőtt 10-kor közös reggelivel indult a nap. Ezt követően a hotelhez tartozó fitneszterembe vonultak a játékosok, ahol Liam Anderson erőnléti edző vezényletével - két csoportra osztva - különböző gyakorlatokat végeztek.

Bemelegítésképp a futópadon, valamint a szobabiciklin dolgoztak bő negyedórát labdarúgóink, majd súlyzós feladatok következtek. A szakmai stáb szemmel láthatóan nagy hangsúlyt helyez arra, hogy minél jobb legyen a játékosok erőnléte.

13 óra előtt nem sokkal mindkét csoport végzett az előírt konditermi gyakorlatokkal. Gyors zuhanyzást követően következett az ebéd. A dubaji szálláson felszolgált ételekről itt olvashat bővebben.

Ebéd után csendes pihenőre vonultak a játékosok. Néhányan kihasználták ezt az időt, és meglátogatták a gyúrói szobát, ahol regeneráló masszázst kértek a Vidi szakembereitől.

Nem sokkal fél 4 után busszal a közeli edzőpályára utazott a csapat, ahol közel kétórás, többnyire labdás gyakorlatokból álló tréninget vezényelt Henning Berg vezetőedző.

A vacsorát 19 órakor tálalták fel, majd ismét ki lehetett tenni a "megtelt" táblát a gyúrói szoba ajtajára.

Szerdán a keddihez hasonló menetrend szerint folytatódik az edzőtábor. Reggeli után - amely ezúttal már reggel 9-kor volt - ismét a konditeremben dolgoztatja meg Liam Anderson a játékosokat, majd a 13 órakor kezdődő ebéd után, 16 órától labdás edzés következik, végül pedig a vacsorával fejeződik be a Vidi közös programja, hiszen ezután - egészen éjfélig, azaz a takaródóig - mindenki azt csinál egyénileg, amit szeretne. Biztos ezúttal is sokan mennek majd gyúratni, mások filmet néznek, könyvet olvasnak, vagy izgalmas meccseket játszanak játékkonzolon - ahogy tették azt a tavaly nyári, ausztriai edzőtáborban is.

VIDEOTON FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek