VidiShop Vidi.hu Alba Liga
2017. Január 09. 23:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Szerencsésen megérkezett a csapat Dubajba

Helyi idő szerint éjjel 1 órakor foglalta el csapatunk a szállását.

Ahogy arról napközben már beszámoltunk, 27 fős kerettel utazott el csapatunk az Egyesült Arab Emírségekbe, ahol január 19-ig tart az első téli edzőtábor. Az utazás zökkenőmentes volt, a 14.40-kor induló repülőgép valamivel több mint 5 óra alatt ért Budapestről Dubajba. A játékosoknak nem csak az utazás fáradalmait kell kipihenniük, de gyorsan alkalmazkodniuk kell az időeltolódáshoz - az Egyesült Arab Emírségekben 3 órával később van, mint otthon - valamint a hőmérséklet-különbséghez is. Kora délután Budapesten -11 fokot mutatott a hőmérő, amikor a csapat felszállt az Emirates légitársaság Boeing 777-esére, amely egyébként a legnagyobb menetrend szerinti repülőgép ami hazánkból indul.

Amikor a csapat tagjai Dubajban - helyi idő szerint 23 órakor - leszálltak a repülőről, 23 fok volt a hőmérséklet, vagyis még késő este is körülbelül 30 fokkal melegebb van, mint otthon. A dubaji repülőtér nagyságát mutatja, hogy a repülőtől 23 perc alatt ért a reptéri busz a terminálhoz. 

Miután a csomagokat mindenki felvette, ismét buszra szállt a csapat, és újabb 50 perc utazást követően foglalhatták el a játékosok a szállásukat, amely Dubaj központjától 45 km-re található a Jebel Ali Golf Resort-ban.

Az edzőtábor első napja tehát az utazással telt, az érdemi munka kedden délelőtt kezdődik, melyről honlapunkon, valamint közösségi oldalainkon folyamatosan beszámolunk!

VIDEOTON FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek