VidiShop Vidi.hu Puskás Akadémia Alba Liga
Hazai jegyvásárlás

A 2016-2017-es szezonban is a felcsúti Pancho Aréna lesz a Vidi első csapatának hazai pályája, itt kerülnek majd megrendezésre a hazai bajnoki és Magyar Kupa mérkőzések, valamint az Európa Liga selejtezőinek azon mérkőzései, amelyek a hatályos UEFA szabályozás alapján még megrendezhetők ebben a stadionban. 

Jegyvásárlás:

  • az eddig megszokott módon, a VidiShopban klubkártya nélkül megvásárolhatók a jegyek,
  • Fehérváron 10 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja). A TEX partnereknél történő belépőjegy vásárláshoz klubkártya felmutatására is szükség van.
  • A legkényelmesebben és legolcsóbban interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet jegyeket vásárolni. Az internetes vásárláshoz klubkártya vagy futballkártya szükséges. Váltsa ki klubkártyáját minél előbb a kényelmes bejutás érdekében, a klubkártya információk itt olvashatók
  • a Pancho Aréna pénztárai a bajnoki és az Európa Liga selejtező meccsek előtt 2 órával, Magyar Kupa mérkőzések előtt 1 órával nyitnak, így a helyszínen is lehetőség nyílik, klubkártya felmutatása nélkül a belépők megvásárlására, de javasoljuk, hogy ne hagyják a meccsnapra a belépők megvásárlását!
  • A VidiShop hétfőtől péntekig 9:30-tól 17:00-ig tart nyitva, ebédszünet 12:30-tól 13:00-ig.
     

Jegyárak:

* online jegyvásárlás nem lehetséges


Az online és TEX partnereknél történő elővételi vásárlás során a hazai szektorokba vidis klubkártya, a 4J szektorba MLSZ futballkártya, a vendég szektorokba a vendég csapat klubkártyája szükséges.
 

 

Szektorok:

A Pancho Aréna adottságainak köszönhetően a szektorok közel vannak a pályához, így minden ülőhelyről kiváló rálátás nyílik a játéktérre. Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a 2D és 2E szektorokat az ultra szurkolóink részére jelöltük ki, így azoknak, akik velük együtt szeretnének szurkolni, javasoljuk, hogy ide vásárolják meg bérletüket vagy belépőjüket. A családok számára azt javasoljuk, hogy a részükre kialakított 1B szektorba vegyenek jegyet. 

Kerekesszékkel érkező szurkolóink az 1. és 4. bejáraton tudják megközelíteni a számukra fenntartott helyeket.

Minden szektorban gazdag büféválasztékkal (üdítők, sör, sütemények, szendvicsek, forró italok) várjuk szurkolóinkat! 

A stadionban mindössze 6 hazai pénztár áll rendelkezésre, ezért a torlódások elkerülése érdekében javasoljuk, hogy mindenképpen elővételben, a meccsnapi árnál kedvezőbb áron vásárolják meg belépőiket. Váltsa ki klubkártyáját Ön is minél előbb a gyorsabb bejutás érdekében! További klubkártya információk itt olvashatók

 

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS
Kattintson ide és vásárolja meg 10% kedvezménnyel a belépőjét!

Fontos, hogy az online felületen ugyanúgy szükséges a személyes adatok megadása, mintha a helyszínen váltanák meg a belépőket. Az interneten a szurkolók kizárólag bankkártyával tudnak majd fizetni. Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy a beléptetéskor a rendezők az otthon kinyomtatott és kivágott jegyeken található adatokat is összevethetik a személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél adataival, így kérünk minden szurkolót, hogy valós adatait adja meg a jegy online vásárlásakor is! Ehhez kapcsolódóan felhívjuk a mérkőzésre látogatók figyelmét, hogy a fiktív adatokat tartalmazó jeggyel belépni kívánó szurkoló bűncselekményt követ el. Az ilyen eset rendőri intézkedést és büntetőeljárást vonhat maga után.

SZERETETTEL VÁRJUK SZURKOLÓINKAT 2016 ŐSZÉN IS A PANCHO ARÉNÁBAN!

VIDEOTON FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek