VidiShop Vidi.hu Puskás Akadémia Alba Liga
2017. Január 05. 10:27  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Elkezdte a 2017-es évet a Vidi

A játékosok csütörtök reggel találkoztak a CMed Rehabilitációs Központban a téli szünetet követően.

Január 5-én reggel a keret tagjai orvosi vizsgálatra voltak hivatalosak a CMed Rehabilitációs és Diagnosztikai Központba. A napi programban vérvétel, testösszetétel-mérés, fül-orr-gégészeti, fogászati és kardiológiai vizsgálat szerepelt.

A Vidi játékosain kívül több egykori fehérvári labdarúgó is ott volt a CMed-ben, hiszen a Puskás Akadémia FC játékosai terheléses teszten vettek részt. Természetesen kihasználták az alkalmat, és jót beszélgettek, sztorizgattak az egykori csapattársak, és persze szóba került a Vidi 75. születésnapja alkalmából készült dokumentumfilm is, hiszen annak egyik szereplője éppen Sándor György volt.

A délelőtti orvosi vizsgálatokat követően délután 14.30-tól már edzést vezényel Henning Berg vezetőedző Sóstón, a műfüves csarnokban. Vasárnapig egyébként minden nap lesz tréning, hétfőn pedig tíznapos edzőtáborba utazik csapatunk Dubajba.

Hírek
Hivatalosak az első öt forduló kezdési időpontjai OTP BANK LIGA @ 2017. Június 28.

Az első négy meccsünk vasárnap lesz a bajnokságban, a televízió az Újpest és a DVSC elleni hazai találkozóinkat közvetíti.

Szurkolóink kérdezték – Európa Liga jegyinformációk 2017. Június 27.

Közel 2000 jegy fogyott már el a csütörtöki EL-selejtezőre. Sok kérdést kaptunk szurkolóinktól, ezekre most válaszolunk.

109. nemzetközi tétmérkőzésünk következik csütörtökön STATISZTIKA @ 2017. Június 27.

1973 óta csapatunk 5 nagy nemzetközi kupasorozatban vett részt, az összesített mérleg pedig a győzelmek számát tekintve és a gólkülönbséget figyelembe véve is pozitív. Csütörtök este megszerezhetjük a 150. gólunkat a nemzetközi színtéren!

Juhász Roland: "Tiszta fejjel várjuk az új szezont" 2017. Június 26.

Csapatkapitányunk az ausztriai edzőtáborról, és a csütörtöki EL-selejtezőről is beszélt honlapunknak.

Macedón játékvezető fújja a sípot a Balzan FC elleni felcsúti meccsen SPORI @ 2017. Június 26.

Öt évvel ezelőtt már közreműködött a macedón spori csapatunk egyik nemzetközi tétmérkőzésén.

Megvette már a jegyét a csütörtöki EL-meccsre? 2017. Június 25.

Időt és pénzt is megtakarít, ha elővételben vásárol! A jegyet érdemes a későbbiekre is megőrizni, hiszen továbbjutás esetén a jegyvásárlóinknak elővásárlási joga lesz a harmadik selejtezőkör hazai mérkőzésére is!

VIDEOTON FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek