VidiShop Vidi.hu Alba Liga
2017. Január 05. 10:27  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Elkezdte a 2017-es évet a Vidi

A játékosok csütörtök reggel találkoztak a CMed Rehabilitációs Központban a téli szünetet követően.

Január 5-én reggel a keret tagjai orvosi vizsgálatra voltak hivatalosak a CMed Rehabilitációs és Diagnosztikai Központba. A napi programban vérvétel, testösszetétel-mérés, fül-orr-gégészeti, fogászati és kardiológiai vizsgálat szerepelt.

A Vidi játékosain kívül több egykori fehérvári labdarúgó is ott volt a CMed-ben, hiszen a Puskás Akadémia FC játékosai terheléses teszten vettek részt. Természetesen kihasználták az alkalmat, és jót beszélgettek, sztorizgattak az egykori csapattársak, és persze szóba került a Vidi 75. születésnapja alkalmából készült dokumentumfilm is, hiszen annak egyik szereplője éppen Sándor György volt.

A délelőtti orvosi vizsgálatokat követően délután 14.30-tól már edzést vezényel Henning Berg vezetőedző Sóstón, a műfüves csarnokban. Vasárnapig egyébként minden nap lesz tréning, hétfőn pedig tíznapos edzőtáborba utazik csapatunk Dubajba.

VIDEOTON FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek