VidiShop Vidi.hu Alba Liga
2017. Január 02. 08:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Paulo Vinícius: "Az őszi első helyünk bizonyítja, hogy jó úton járunk"

Brazil védőnk azt is elárulta, hogy ezúttal nem utazott haza a téli szünetben Brazíliába, de minden idejét a családjával töltötte az elmúlt hetekben.

"Az őszi szezonunk az építkezésről szólt, mérkőzésről mérkőzésre haladtunk előre az utunkon, és az, hogy az első helyen tölthetjük a téli szünetet, bizonyítja azt, hogy jó úton járunk. Az új játékosok nagyon gyorsan beilleszkedtek a csapatba, ráadásul mindannyian kiváló minőséget képviselnek, ezt bizonyítják a góljaik és gólpasszaik is. Számomra külön örömet jelent, hogy majdnem minden mérkőzésen pályára léphettem, sem eltiltás, sem sérülés miatt nem kellett kimaradnom a csapatból. Bízom benne, hogy tavasszal is hasonlóan sok lehetőséget kapok majd, én pedig ezzel igyekszem élni, és segíteni a csapatot abban, hogy minél jobb eredményt érjünk el 2017-ben is. Ezúttal a téli szünetben nem utaztam haza Brazíliába, hanem az USA-ban kapcsolódtunk ki a családommal. Számomra nagyon fontos a család, és ilyenkor, amikor van két-három hét szünetünk, minden időmet velük töltöm, számomra ez jelenti a teljes testi- és lelki felüdülést. Fontos is, hogy mindenki feltöltődve érkezzen majd vissza a felkészülésre, hiszen biztos, hogy nagyon kemény alapozás következik, tavasszal pedig úgy érzem, nagyon nagy harc vár ránk azért, hogy elérjük a célunkat, vagyis, hogy megnyerjük a bajnokságot" - nyilatkozta honlapunknak Paulo Vinícius.

VIDEOTON FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek