VidiShop Vidi.hu Puskás Akadémia Alba Liga
2016. December 29. 20:45  -  Vidi.hu
Vidi 75 - Veled az úton!

Emlékezzünk együtt a legfontosabb pillanatokra a klub 75 éves évfordulójára készült dokumentumfilmmel. 

A "Vidi 75 - Veled az úton" című filmben a klub történelmének legmeghatározóbb állomásain vezetjük végig szurkolóinkat, miközben persze tudjuk, hogy a Vidi 1941 óta íródó históriáját lehetetlen egy filmben összefoglalni.

A közel egy órás videóban - az eddig sosem látott képsorok mellett - a teljesség igénye nélkül jelennek és szólalnak meg a klub legendás alakjai, köztük Fejes Gábor, Szabó József, Csongrádi Ferenc és az UEFA-csapat mestere, Kovács Ferenc is. Sőt, szurkolóink mellett az újkori sikerek meghatározó szereplői is örömmel álltak a kamera elé, így többek között dr. Mezey György, Paulo Sousa, Joan Carrillo, Sándor György és Nemanja Nikolics is segített nekünk felidézni a Vidi emlékezetes időszakait.

Elevenítsük fel együtt a múltat ezzel a filmmel, amihez jó szórakozást és emlékezést kívánunk! 

Hírek
Nagy Lajos, a Vidi utánpótlásedzője lett a kispályás válogatott kapitánya 2017. Február 21.

A fiatal szakember klubunknál az U16-os csapat felkészítését segíti.

Elhunyt Burger Barna fotós 2017. Február 21.

A híres fotóművész 2011 és 2013 között több alkalommal fotózta a Vidit, a 2011-es őszi hivatalos csapatképet is ő készítette. Régóta küzdött az ALS betegséggel, ami ágyhoz kötötte.

Bajnoki rajt előtt – utánpótlás hírek UTÁNPÓTLÁS @ 2017. Február 20.

A hétvégi tétmérkőzésekre hangoltak versenyző korosztályaink, a kisebbek számára négy tornát is rendezett klubunk a sóstói csarnokban, két csapatunk aranyéremmel zárt.

Szurkolói információk a Fradi elleni bajnoki mérkőzésre OTP BANK LIGA @ 2017. Február 20.

MINDENKI SZURKOLJON! Kísérje el a csapatot, hogy együtt harcolhassunk a győzelemért a Fradi ellen is! A Groupama Aréna kapui és a jegypénztár 16.30-kor nyitnak szombaton. Az összecsapásra klubunk indít szurkolói buszt, amire a jegyek 1500 forintba kerülnek.

Szombaton a bajnoki címvédő otthonába látogatunk HETI BEHARANGOZÓ @ 2017. Február 20.

Egy győzelemmel tovább növelhetjük előnyünket a Fradival szemben. Második csapatunk vasárnap délelőtt az NB III-as élmezőnybe tartozó Csornát látja vendégül.

Anel Hadzic: "Az Újpest elleni meccs második félidejében megmutattunk, hogy mit tudunk" 2017. Február 20.

A szombati rangadón gólt szerző középpályás a Fradi ellen is nehéz találkozóra számít.

VIDEOTON FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek