VidiShop Vidi.hu Puskás Akadémia Alba Liga
2016. December 09. 18:25  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Közös ebéddel búcsúztatta az évet a Vidi II

Második csapatunk évzáróján ott volt többek közt Henning Berg, az első csapat vezetőedzője és Kovács Zoltán sportigazgató is.

Péntek kora délután a székesfehérvári bEAT étteremben tartotta évzáró ünnepi ebédjét NB III-as csapatunk, melyen többek közt részt vett Henning Berg, az első csapat vezetőedzője és Kovács Zoltán sportigazgató is.

Disztl László, a Vidi II vezetőedzője köszönetet mondott a klubvezetésnek, hiszen ezúttal is minden segítséget megkapott a csapat. Kiemelte, hogy az elmúlt fél év legnagyobb kihívását az jelentette, hogy egy teljesen új csapatot kellett kialakítani, nagyrészt ifjúsági korú játékosokból. Időbe telt, míg ezek a fiatal labdarúgók alkalmazkodni tudtak a felnőtt futballhoz, de köszönhetően annak, hogy több alkalommal is az NB I-es csapatból visszajátszó rutinos játékosok segítették a csapatot, sikerrel vette a Vidi II az akadályok zömét. Ugyan a 13. helyen tölti a téli szünetet NB III-as együttesünk, mivel elég szoros a mezőny, így csupán néhány pontra található a középmezőny.

Disztl László után Kovács Zoltán vette át a szót, aki kihangsúlyozta, hogy nyáron azok a játékosok maradtak, illetve kerültek fel az NB III-as keretbe, akikben a szakmai vezetés lát arra lehetőséget, hogy idővel akár az NB I-ben is futballozzanak. Addig persze hosszú és kemény út vár a fiatalokra.

Végezetül, a csapat nevében Baksa Dénes csapatkapitány mondott köszönetet a klubvezetés, illetve a szakmai stáb részére az egész éves munkáért.

A Vidi II január 9-én kezdi el a felkészülést, és a tervek szerint több nemzetközi edzőmeccs is vár a csapatra februárban a bajnoki rajt előtt.

Hírek
Hivatalosak az első öt forduló kezdési időpontjai OTP BANK LIGA @ 2017. Június 28.

Az első négy meccsünk vasárnap lesz a bajnokságban, a televízió az Újpest és a DVSC elleni hazai találkozóinkat közvetíti.

Szurkolóink kérdezték – Európa Liga jegyinformációk 2017. Június 27.

Közel 2000 jegy fogyott már el a csütörtöki EL-selejtezőre. Sok kérdést kaptunk szurkolóinktól, ezekre most válaszolunk.

109. nemzetközi tétmérkőzésünk következik csütörtökön STATISZTIKA @ 2017. Június 27.

1973 óta csapatunk 5 nagy nemzetközi kupasorozatban vett részt, az összesített mérleg pedig a győzelmek számát tekintve és a gólkülönbséget figyelembe véve is pozitív. Csütörtök este megszerezhetjük a 150. gólunkat a nemzetközi színtéren!

Juhász Roland: "Tiszta fejjel várjuk az új szezont" 2017. Június 26.

Csapatkapitányunk az ausztriai edzőtáborról, és a csütörtöki EL-selejtezőről is beszélt honlapunknak.

Macedón játékvezető fújja a sípot a Balzan FC elleni felcsúti meccsen SPORI @ 2017. Június 26.

Öt évvel ezelőtt már közreműködött a macedón spori csapatunk egyik nemzetközi tétmérkőzésén.

Megvette már a jegyét a csütörtöki EL-meccsre? 2017. Június 25.

Időt és pénzt is megtakarít, ha elővételben vásárol! A jegyet érdemes a későbbiekre is megőrizni, hiszen továbbjutás esetén a jegyvásárlóinknak elővásárlási joga lesz a harmadik selejtezőkör hazai mérkőzésére is!

VIDEOTON FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek