VidiShop Vidi.hu Alba Liga
2016. November 23. 20:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
VIDEOTON FC II - KFC KOMÁRNO 2-2 (1-0)
Jó iramú nemzetközi felkészülési mérkőzést játszott a Vidi II

A felvidéki KFC Komárno ellen lépett pályára Disztl László csapata szerda délután. Két fiatal próbajátékos is bizonyítási lehetőséget kapott.

Második csapatunk szerda délután a szlovák harmadosztály éllovasát, a KFC Komárnot látta vendégül a Sóstói Stadionban. Disztl László csapatában két fiatal próbajátékos is bizonyítási lehetőséget kapott, és mindketten jó benyomást tettek a szakmai stábra. Borsos Vilmos a Szigetszentmiklós U19-es csapatában véd jelenleg, a mindössze 16 esztendős hálóőr végig magabiztos, jó teljesítményt nyújtott. Rajta kívül egy támadót is megnézett a második csapat szakmai stábja.

A szintén 16 esztendős Bárdics Erik az Illés Akadémia növendéke volt, nyáron azonban az osztrák negyedosztályú SV Eberau együttesébe igazolt. A jó testfelépítésű csatár szintén meggyőző teljesítményt nyújtott a Komárno elleni felkészülési mérkőzésen.

A Vidi II az alábbi összeállításban lépett pályára: Borsos - Csongrádi, Kónya, Lencsés, Baksa - Lénárt, Schiller - Pápai (Kondor 46'), Kovács, Solomun - Bárdics

Az első félidőben felváltva forogtak veszélyben a kapuk, Borsos két nagy védést is bemutatott ebben a játékrészben, a szünet előtt 1 perccel pedig Ante Solomun vette be a felvidéki csapat kapuját, így előnnyel vonulhattunk a pihenőre.

Fordulás után hasonlóan élvezetes, jó iramú meccset játszottunk a Komárnoval, csereként pedig pályára lépett Kondor Kristóf, aki közel egy hónapot kellett, hogy kihagyjon sérülés miatt. A 81. percben egy szép támadás végén egyenlítettek a vendégek Nása Roman találatával, azonban alig öt perccel később ismét nálunk volt az előny, Kondor Kristóf volt eredményes. Hogy a mérkőzés végül 2-2-es döntetlennel zárult, arról Ondřej Čtvrtníček gondoskodott a 91. percben. Második csapatunk legközelebb vasárnap délelőtt 11-kor, immár bajnoki mérkőzésen lép pályára hazai környezetben a Hévíz ellen.

Disztl László: "Nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk egy erős ellenféllel szemben. Minden dicséret megilleti a játékosaimat, ugyanis 90 percen keresztül remekül futballoztak. Az ilyen és ehhez hasonló iramú és színvonalú meccsek nagy mértékben hozzájárulnak a fiatal labdarúgók fejlődéséhez."

VIDEOTON FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek