VidiShop Vidi.hu Alba Liga
2016. Október 22. 22:28  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC - VIDEOTON FC II 6-0 (0-0)
Magabiztosan nyert a Kaposvár a Vidi II ellen

Az első félidőben teljesen egyenrangú ellenfele volt fiatal második csapatunk a feljutásért küző Kaposvárnak, a második félidőben azonban érvényesült a papírforma.

NB III Nyugati csoport, 2016-2017, Őszi szezon, 12. fordulóMeccs center 
6-0
(0-0)
Hujber 47, Havas 50, Házi 70, Zsivóczky-Pandel 72, Kollega 77, Jovánczai 83
Kaposvári Rákóczi FC:
Somodi -- Nagy, Nagy, Ludánszki, Hadaró, Kollega, Pintér (Zsivóczky-Pandel 71), Márton, Hampuk (Házi 46), Hujber (Jovánczai 77), Havas

Videoton FC II:
Zöldesi -- Sejben, Pölöskei, Varga, Baksa, Schiller, Lénárt, Kovács, Bévárdi, Réti (Pápai 67), Solomun (Csongrádi 77)
2016.10.23. KaposvárRákóczi StadionJátékvezetők: Juhász DávidKulcsár DánielLegeza László

Szombat délután Kaposváron lépett pályára Disztl László együttese. Az első csapat keretéből ezúttal Zöldesi, Sejben, Bévárdi és Pölöskei tartott a Vidi II-vel.

Az első játékrészben a hazaiak birtokolták valamivel többet a labdát, de a játék képe kiegyenlített volt, sőt a 28. percben Bévárdi járt igen közel a gólszerzéshez, 18 méterről alig lőtt kapu mellé. Öt perccel később Pölöskei 30 méterről tesztelte az egykori Vidi-kapust, Somodi Bencét, aki magabiztosan hárította a távoli szabadrúgást.

A második félidő elején aztán gyorsan megszerezte a vezetést a hazai együttes, igaz a gól előtt a labda mintha elhagyta volna az alapvonalunknál a játékteret teljes terjedelmében. Az akciót azonban nem szakította félbe a spori, a támadás végén pedig Hujber talált a kapunkba (1-0). Az 50. percben Havas használta ki Zöldesi bizonytalan kijövetelét (2-0), ez a két gól pedig tulajdonképpen meg is pecsételte csapatunk sorsát.

A 70. és a 83. perc között négy újabb gólt szerzett a hazai együttes, érdekesség, hogy a második félidőben pályára lépő mindhárom cserejátékos eredményes volt. A vége 6-0-ás, kiütéses hazai győzelem, mely az első 45 perc alapján egyáltalán nem volt benne a mérkőzésben.

A Vidi II jövő héten az Andráshidát látja vendégül Sóstón.

DISZTL LÁSZLÓ: "Az első félidőben jól játszottunk, kis szerencsével akár a vezetést is megszerezhettük volna. Sajnos a második félidőben egy szabálytalan gólt kaptunk, majd pedig hibáinkat kegyetlenül kihasználta a hazai csapat."

CÍMKÉK
2016-2017 NB III Nyugati csoport Kaposvári Rákóczi FC - Videoton FC II
Hírek
VIDEOTON FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek