VidiShop Vidi.hu Puskás Akadémia Alba Liga
2016. Október 13. 12:32  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: SFZ Michal Venglos
Lénárt Andrással a soraiban remekelt a szlovák U19-es válogatott

Három meccs, három győzelem - kapott gól nélkül. Lénárték ott vannak az Eb-selejtező jövő tavaszi elit körében. 

A szlovák U19-es válogatott Lengyelországban szerepelt az Eb-selejtező első szakaszában. A négycsapatos csoportok győztesei jutottak tovább a jövő tavaszi elit körbe, ahol szintén csoportmeccsek várnak a résztvevő csapatokra, és a csoportok győztesei kijutnak az Európa-bajnokságra. 

A szlovákok 1-0-ra legyőzték Észak-Írországot és a házigazda Lengyelországot, valamint 2-0-ra Macedóniát. Az első, észak-írek elleni meccset a Vidi futballistája, Lénárt András (a fenti képen 5-ös mezben, az alsó sorban, jobbról a második) végigjátszotta, a lengyelek ellen bő 70 perc jutott neki, míg a csoport utolsó meccsén - sárga lapos eltiltás miatt - nem léphetett pályára. 

"Nehéz csoportba kerültünk, jó ellenfelek ellen léptünk pályára, azonban a csapatunk erejét mutatja, hogy kapott gól nélkül, száz százalékos teljesítménnyel sikerült kiharcolnunk a továbbjutást. Az első meccset végigjátszottam, a lengyelek ellen kaptam egy rúgást, ott cserét kellett kérnem a mérkőzés 70. percében. A csoport utolsó meccsén eltiltás miatt nem játszhattam. Összességében pozitív élményekkel tértem vissza a Vidibe, hiszen kiharcoltuk a továbbjutást az elit körbe. Most már nem titkolt célunk, hogy ott is hasonlóan jó teljesítményt nyújtsunk, és kijussunk az Eb-re. Egyelőre még nem tudjuk, hogy kik lesznek az elit körben az ellenfeleink, jövő év elején lesz majd a sorsolás" - nyilatkozta honlapunknak csapatunk felvidéki játékosa. 

CÍMKÉK
Lénárt András
Hírek
Szurkolói információk a DVTK elleni bajnokira SZURKOLÓI @ 2017. Szeptember 26.

A Piac téri VidiShopban és Budapesten egyaránt lehet belépőt vásárolni, mérkőzésnapon csak egy vendégpénztár lesz nyitva. Kérjük szurkolóinkat, hogy jegyüket elővételben váltsák meg! Klubunk Debrecenbe szurkolói különjáratot indít.

Utánpótlás-válogatott játékosok érkeztek a Vidi II-be, valamint U17-es és U16-os csapatunkhoz UTÁNPÓTLÁS @ 2017. Augusztus 11.

Több tehetséges labdarúgó is a klubunkat erősíti a jövőben, Lénárt Andrást a szlovák élvonalba adtuk kölcsön.

Három Vidi-játékos kapott meghívót három különböző utánpótlás-válogatottba 2017. Március 16.

Bévárdi Zsombor az U18-as, Zöldesi Illés az U21-es magyar válogatottal, míg Lénárt András a szlovák U19-es nemzeti együttessel készülhet.

Lénárt András: "Pozitívan értékelem az edzőtábort" 2017. Január 20.

A Vidi II szlovák U19-es válogatott labdarúgója először készülhetett hosszabb ideig az első csapattal.

Kovács S. kezdőként, Bévárdi, Lénárt és Varga csereként debütáltak a Vidi első csapatában 2016. Október 27.

A makói kupameccsen jutottak lehetőséghez a fiatalok.

Lénárt András bemutatkozott a szlovák U19-es válogatottban UTÁNPÓTLÁS @ 2016. Szeptember 16.

A felvidéki labdarúgó, aki nyáron igazolt a Vidibe, eddig is rendszeresen szerepelt a szlovák utánpótlás-válogatottakban. Az U19-es korosztályban ezen a héten debütált Montenegró ellen.

VIDEOTON FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek