VidiShop Vidi.hu Alba Liga
2014. Szeptember 18. 08:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
MK
Szurkolói információk a Szigetszentmiklós elleni Magyar Kupa-meccsre

A szeptember 23-án, kedden délután megrendezésre kerülő SzTK-Erima - Videoton FC MK-meccsre a Vidi szurkolói csütörtöktől elővételben vásárolhatnak belépőt Székesfehérváron.

Csapatunk a Magyar Kupa harmadik fordulójában az NB II-es SzTK-Erima otthonában lép pályára. A találkozóra a fehérvári szurkolóknak egységesen 1000 Ft-ba kerülnek a belépők, melyeket csütörtöktől vásárolhatnak meg Székesfehérváron a VidiShopban. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a szigetszentmiklósi stadion vendégszektorának befogadóképessége 200 fő, vagyis klubunk összesen ennyi jegyet kapott a hazai együttestől. Érdemes mindenkinek elővételben megvásárolnia a belépőt, ugyanis nem tudjuk garantálni, hogy a mérkőzés napján a helyszínen is tudnak majd jegyet venni.

Elővételben csütörtökön, pénteken és hétfőn lehet megvásárolni a meccsbelépőket a VidiShopban. Szurkolói buszt klubunk ezúttal nem indít. A gépkocsival érkező Vidi-szurkolók a stadion környékén lévő kis utcákban tudnak parkolni. A szigetszentmiklósi stadion kapui egy órával a meccs kezdése előtt, 14 órakor nyitnak ki.

CÍMKÉK
2014-2015 Magyar Kupa SzTK-Erima - Videoton FC
Hírek
VIDEOTON FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek