VidiShop Vidi.hu Alba Liga
2011. December 14. 12:00  -  Wéninger Ákos
Ajándékozzon karácsonyra vidis meglepetéseket!

A Piac téri VidiShop és webáruházunk mellett péntektől a belvárosi Karácsonyi Vásár Vidi-pavilonjában is kaphatók ajándéktárgyaink!

Vadonatúj termékekkel várjuk szurkolóinkat! Nem csak az őszi/téli ruhakollekció újult meg, hanem különleges karácsonyi ajándékokkal is meglepheti ismerőseit, családtagjait, sőt, exkluzív termékek is a fa alá kerülhetnek karácsonykor.

     
  Ha vásárolni indul, ne hagyja otthon VidiClub kártyáját: egyes termékeket akár 10% kedvezménnyel vásárolhat a használatával!  
     

Lepje meg Vidi-szurkoló ismerősét, családtagját karácsonyra vidis melegítővel, vidis ébresztőórával, vidis stampedlis pohárkészlettel, vidis faliórával, szurkolói sállal, a karácsonyfát pedig díszítse vidis gömbökkel!

     
 

Értékesítési pontok és nyitvatartási idők:
VidiShop (Piac tér 4.): december 14-től december 23-ig, minden nap 10 - 17 óráig. December 17-én és 18-án (szombaton és vasárnap) is nyitva van a VidiShop 10 - 17 óráig.

Karácsonyi Vásár, Vidi-pavilon (Alba Plaza előtti téren):
 december 16. és december 23. között, naponta 10 -17 óráig.


 

 
     

FONTOS!

A két ünnep között valamint január első napjaiban zárva lesz a VidiShop. A nyitásról természetesen honlapunkon keresztül tájékoztatni fogjuk szurkolóinkat. 

A www.vidishop.hu oldalon leadott rendeléseket - melyek december 20-a után érkeznek be - január elején tudjuk teljesíteni.

A Hiemer-ház ajándékboltjában is lehetőség van vidis termékek vásárlására, azonban ott csak egy szűkített kínálat érhető el, míg a teljes kollekció kizárólag a VidiShopban, valamint internetes áruházunkban, a www.vidishop.hu oldalon megvásárolható.

VIDEOTON FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek