VidiShop Vidi.hu Alba Liga
2011. Július 18. 20:15  -  Wéninger Ákos
Meccsbelépőt nyertek!

Csapatunk új játékosa, Evandro sorsolta ki a szombati a Fejér Megyei Hírlapban megjelent játék helyes megfejtői közül a szerencsés nyerteseket.

Nyereményük egy-egy belépő a szerdai Videoton FC - Sturm Graz Bajnokok Ligája selejtezőjére.
A jegyek átvehetőek kedden és szerdán 8-17 óráig a FMH ügyfélszolgálati irodájában (Fő út 17.) Érdeklődni a 22-316-590-es telefonszámon lehet. Minden szerencsés nyertesnek ezúton is gratulálunk!

     
 

RUFF NORBERTNÉ, SZATMÁRI NORBERT, CSATÓ JÓZSEF, SZALAI TAMÁS, RADA PÁL, SZEKFŰ JÓZSEF, BÍRÓ ISTVÁN, LEHNER LÓRÁNT, SZABÓ MÁRIA, KISS SÁNDOR, MUDRIS IMRE, FARKAS SÁNDORNÉ, PAPP MIKLÓS, NÉMETH TIBOR, RÉTI ANDRÁS, FETT ERNŐ, NAGY ZSUZSANNA, BUZÁS ISTVÁN, KRÁNICZ LÁSZLÓ, ÚJVÁRI FERENC GÁBOR, HORVÁTHNÉ RADICS ARANKA, HORVÁRTH CSABA, CSEH JÁNOS, KŐVÁRI JENŐ, RADICS LŐRINCNÉ, KIRÁLY JULIANNA, KOVÁCS TIBOR, KESZTHELYI PÁL, GYŐRE ATTILA, DEZSŐ RÓBERT                         Ők már biztosan kedvelik Evandrot

 
     

CÍMKÉK
nyereményjáték
Hírek
Időpontváltozás: Slovan - Vidi szurkolói információk ŠK Slovan Bratislava - Videoton FC @ 2012. Július 18.

Időpontváltozás: a korábbi tájékoztatással ellentétben a szervezett szurkolói buszok pontban 14:00 órakor indulnak csütörtökön Fehérvárról! Az alábbi cikkünkben összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat a szervezett utazásról, illetve a pozsonyi biztonsági előírásokról. 

Első edzőmeccsén döntetlent játszott a Puskás Akadémia FC FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS @ 2012. Július 18.

A tavalyi bronzérmes Békéscsaba ellen a félidőben már 2-0-ra is vezettek Szakály Dénesék, végül 2-2 lett a végeredmény.

"Ha az első meccsen nem kap gólt a Vidi, nagy eséllyel továbbléphet" SLOVAN - VIDI @ 2012. Július 18.

Keresztúri András 50 százalékot ad mindkét csapatnak a továbbjutásra, a csütörtöki találkozótól pedig döntetlent vár.

"A legjobb tudásunk szerint kell játszanunk" RAJT @ 2012. Július 17.

Csapatunk csütörtökön megkezdi szereplését a nemzetközi kupában. Paulo Sousa nagyon kiegyensúlyozott összecsapást vár a Slovan Bratislava ellen.

"Engem doppingol a pokoli hangulat" TORGHELLE SÁNDOR: @ 2012. Július 17.

Torghelle Sándorék egy nagyon jó ellenfél otthonában lépnek pályára, a cél pedig az, hogy kapott gól nélkül hozzák le a két mérkőzéses párharc első 90 percét.

Nagy Dani adta át a nyereményeket 2011. Április 18.

Néhány hete jelent meg a Vidi UP! klubunk utánpótlás-kiadványa, melyben egy Vidiről szóló kvízjátékkal teszteltük a kis olvasókat.

VIDEOTON FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek