VidiShop Vidi.hu Alba Liga
2011. Július 14. 22:06  -  Wéninger Ákos
10.000 fölött az ismerőseink száma a Facebookon

Szinte hihetetlen, de a 10.000-ik Facebook-tagunk szerdán este, csapatunk történetének első BL-mérkőzése alatt csatlakozott hozzánk.

Klubunk a magyar futballcsapatok közt úttörőnek számít a Facebookon, a rajongói tábor kiépítésében. A hozzánk csatlakozó barátaink olyan extra tartalmakkal - többek közt exkluzív fotókkal és videókkal - találkozhatnak a Facebook Vidi-oldalán, melyek sehol máshol nem érhetők el. Jó példa erre, hogy a Sturm elleni BL-selejtező előtti napon, valamint a mérkőzés napján is, szinte folyamatosan, online nyomon követhették szurkolóink a Facebook-oldalunkon a csapattal kapcsolatos eseményeket.

Több játékot is szerveztünk - fotópályázat, góltotó, tippeld meg a kezdőcsapatot - hivatalos Facebook-oldalunkon és ezt a jövőben is szeretnénk folytatni.

Szintén a közösségi oldalunk exkluzivitását jellemzi az a tény is, hogy az első BL-selejtező meccsünk előtt pontban 75 perccel, itt tettük közzé először a kezdőcsapatunkat. Érdemes tehát lájkolni a Videoton FC-t a Facebookon, hiszen valóban számtalan olyan érdekes és hasznos dolgot tudhat meg, vagy vehet részt izgalmas játékainkon, melyre máshol nincs lehetősége. Ezért is érdemes hozzánk csatlakozni!

     
  Ön még nem csatlakozott hozzánk a Facebookon? Tegye meg most, és legyen Ön is online közösségünk tagja!  
     

VIDEOTON FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek