VidiShop Vidi.hu Alba Liga
2011. Július 07. 11:52  -  Wéninger Ákos
Szurkoljunk együtt a Paksnak ma este

A magyar bajnokság ezüstérmes csapata 20 órakor a Sóstói Stadionban fogadja az andorrai UE Santa Coloma együttesét.

A két csapat már tegnap este megismerkedett a Sóstói Stadionnal, ugyanis csapatunk stadionjában edzett szerdán este a Paksi FC és az UE Santa Coloma csapata is. Mint megtudtuk, az andorrai csapatnak nagyon tetszett a Sóstói Stadion, valamint a centerpálya minőségétől is el voltak ragadtatva.

A Paksi FC - UE Santa Coloma Európa Liga-selejtezőre kétféle árkategóriában lehet belépőt vásárolni.
A,B,C,D fedett szektorok (MOL-tribün) - 1200 Ft
E,F,G,H,I,J szektorok - 1000 Ft

A mérkőzés kezdete előtt 2 órával, vagyis 18 órakor nyitnak ki a Sóstói Stadion pénztárai.

Fontos információ, hogy a belépők nem konkrét helyre szólnak, tehát a szurkolók érkezési sorrendben tudják elfoglalni a lelátókon a székeket. Szintén fontos információ, hogy a mérkőzés előtt és után, a bajnokikon már bevezetett forgalmi rend lesz érvényben!

Kis Károly a székesfehérvári edzést követően így nyilatkozott a paksi honlapnak:
"Két célt tűztünk ki magunk elé a csütörtöki mérkőzéssel kapcsolatban. Az egyik, hogy szeretnénk magabiztosan nyerni, a másik, hogy a kilátogató nézőket kiszolgáljuk. Igyekszünk jó játékkal kirukkolni, és ezzel maradandó örömet szerezni a szurkolóknak. A Videoton FC és az MVM-PAKS között régóta jó a kapcsolat, és ez vonatkozik a drukkerekre is. Bízunk benne, hogy az „idegen” környezet ellenére hazai pálya hangulata lesz a holnapi találkozónak!"

Az első mérkőzést idegenben a Paks nyerte meg 1-0-ra, volt játékosunk, Vayer góljával.

Várható kezdők:
Csernyánszki Norbert – Heffler Tibor, Éger László, Fiola Attila, Báló Tamás – Bartha László, Sifter Tamás, Sipeki István, Vayer Gábor – Böde Dániel, Magasföldi József

Várható cserék:
Pokorni Péter – Heffler Norbert, ifj. Haraszti Zsolt, Nagy István, Hrepka Ádám, Kiss Tamás, Szabó János 

Jöjjön ki Ön is, és szurkoljunk együtt a magyar bajnokság ezüstérmesének az Európa Ligában!

VIDEOTON FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek