VidiShop Vidi.hu Alba Liga
2011. Július 05. 19:00  -  Wéninger Ákos
Akció a VidiShopban

Érdemes most bevásárolni a VidiShopban, hiszen az első 50 vevő, aki 7000 Ft felett vásárol ajándéktárgyakat, vidis strandlabdát kap ajándékba.

Hamarosan kezdődik az új szezon, és reményeink szerint ezzel egy időben elkezdi csapatunk a menetelést a nemzetközi színtéren is. Szurkolóink most egy remek akció keretében spájzolhatnak be vidis ajándéktárgyakból. Az első 50 vevő, aki a VidiShopban (Szfvár. Piac tér 4.) 7000 Ft felett vásárol bármilyen terméket vagy éppen eredeti Vidi-mezt, esetleg Aranymezt, egy remek vidis strandlabdát kap ajándékba. Fontos információ, hogy a VidiShopban megvásárolt mérkőzés jegyek valamint bérletek nem számítanak bele az összegbe, csak a Shopban kapható ajándéktárgyak megvásárlása esetén jár az ajándék vidis strandlabda.

VIDEOTON FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek