VidiShop Vidi.hu Alba Liga
2011. Február 25. 08:35  -  Dénes András
VUK: Farsangi-kupa a parkett ördögeivel

A (futball)tél végét nem csak a bajnokságok tavaszi szezonjainak rajtja, de a Farsang is jelzi. Vasárnap a VOK-ban folytatódik a VUK-program, az U11, U9 és U7 korosztály a Farsangi-kupán játszik.

A Videoton Oktatási Központ parkettjén 10 órakor kezdődő seregszemlén mindhárom korosztályban hat mini-válogatott legénysége mutathatja meg, mennyit ügyesedett a legutóbbi találkozás óta. A lényeg főleg a játék, "Észak" (Mór, Felcsút), "Dél" (Dunaújváros), "Nyugat" (Enying, Gárdony), "Közép" (Aba, Sárbogárd), "Kelet" (Adony, Martonvásár), valamint Székesfehérvár legügyesebb focistapalántái nem feltétlenül a győzelem, sokkal inkább közös jövőnk érdekében küzdenek.

A 9 és a 11 évesek kézilabda-pályán, az 1+5-ös rendszerben, a legkisebbek pedig ennél is kisebb pályaméreten, kapus nélkül, négyfős csapatokban iparkodnak majd. A farsangi VUK-tornára a szervező, rendező szakemberek a "parkett ördögei" mellett szeretettel várják a szülőket, szurkolókat is, akik a Vidi ajándékboltjának kínálatából akár azonnal is jutalmazhatják kedvenceiket.

A Farsangi-kupa programja letölthető innen!

VIDEOTON FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek