VidiShop Vidi.hu Alba Liga
2010. December 05. 17:30  -  Wéninger Ákos
Mikulás Napi Ovifoci-gála (Video+képgaléria)

Több száz boldog gyermek és büszke szülők, nagyszülők vettek részt a vasárnap délelőtti ovifoci-gálán, amelyről a Mikulás sem hiányozhatott.

Vasárnap délelőtt boldog ovisok zsivajától és büszke szülők, nagyszülők éljenzésétől volt hangos a székesfehérvári Köfém-csarnok, ahol 15 óvoda, több mint kétszáz gyermeke vett részt a Vidi-ovifoci bemutatóján. Természetesen ebben a korban még nem beszélhetünk igazi csapatjátékról, nem is ez az elsődleges cél. Sokkal fontosabb, hogy már ebben a korban megszerettessék a rendszeres sportolást a gyerekekkel és fejlesszék mozgás-koordinációs képességüket. De a legfontosabb - ahogy azt az ovifoci állandó szervezői, Kiss Imre és Németh János is mondták - hogy mosolyt csaljanak a gyerekek arcára, hogy örömüket leljék a sportolásban. A rendezvényen készült képgalériát és videót nézve biztosak lehetünk benne, a szervezők fáradozása nem volt hiábavaló, a gála elérte a célját, a gyerekek arcára mosoly ült, a szülők pedig joggal voltak büszkék csemetéikre.

Olyan szakemberek foglalkoznak hétről hétre az ovisokkal, mint Csongrádi Ferenc, Szabó József, Tóth József, Tieber László, Vajda Gusztáv, Domján Norbert, Poór András. Természetesen ők is részt vettek az ovifoci-gálán, de eljött a rendezvényre Disztl László és Gellei Imre is valamint a Vidi két játékosa, Nagy Dani és Lipták Zoli, sőt a Vidi ügyvezetője - Tassy Márk - még jókedvűen focizott is kisfiával a parketten.
Nagy Dani és Lipták Zoli egy órán keresztül autogramot osztogattak nem csak a gyerekeknek, de a szülőknek is, sőt minden ovis kapott - gondolván arra, hogy hamarosan az iskolapadot fogják koptatni - egy-egy dedikált vidis órarendet is.
A gyerkőcök legnagyobb örömére a gála végén megjelent a Mikulás is és ha már erre járt, minden gyermeket megajándékozott és bár a Krampusz is elkísérte a Télapót, virgácsot ezúttal senki nem kapott, nem is érdemelt.
Ez a délelőtt az örömről és az ünneplésről szólt. Felejthetetlen élmény volt ilyen rövid idő alatt, ennyi boldog, mosolygós gyermeket látni. Csodálatos dolgokra képes a labdarúgás!

VIDEOTON FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek