VidiShop Vidi.hu Alba Liga
2010. Október 23. 14:43  -  Németh Zoltán
Több száz gyermek a VUK Regionális Elődöntőn

A VUK őszi programsorozatának fehérvári állomásán 310 ifjú tehetség rúgta a labdát.

A Videoton Utánpótlás Kupa első regionális elődöntőjében a sorozatban részt vevő régiók válogatottjai léptek pályára. Az időjárás szerencsére velünk volt ezen a szombati napon, kellemes napsütésben léphettek pályára a 7, 9 és 11 esztendős tehetségek csapatai. Egyesületünk szakembereinek alaposan fel kellett szerelkezniük tollakból és ceruzákból, valamennyi korosztályban láthattunk több olyan játékost, akik az elkövetkező években akár a Videoton FC korosztályos csapataiban is szerepelhetnek majd. Az október 23-i VUK tornán azonban még nem ez, hanem a játék volt a legfontosabb, szerencsére a résztvevőknek nem akadt sok üres idejük, a labda majd 3 órán át pattogott a Sóstói Stadionban.
A Videoton FC tulajdonosa, Garancsi István és Dr. Mezey György sportigazgató által életre hívott Videoton Utánpótlás Kupa november 4-én folytatódik pályánkon, ekkor a mai torna legjobbjaiból összeállított 6 válogatott játszik Sóstón. A VUK gálájára november 19-én, a Videoton FC-Újpest bajnoki rangadó előtt kerül sor a centerpályán.
 

VIDEOTON FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek